fbpx
+45- 28 49 71 39 | info@larimarcopenhagen.com

FAQS - SPØRGSMÅL OG SVAR

Varer vil som oftest være fremme i løbet af 2-3 hverdage.

Levering er gratis i Danmark.

Hvis ikke du er tilfreds med din vare, kan du returnere varen ubrugt og i original emballage inden for 14 dage for fuld refundering. Vi anbefaler, at du sender dine varer retur med et fragtfirma, som sikrer din vare såfremt den bliver væk i posten. Pakken er dit ansvar indtil den ankommer til vores lager.

Send venligst retur:
Larimar Copenhagen
Holmedal 89
DK-8660 Skanderborg.

Returvarer vil blive behandlet inden for 10-14 hverdage fra den dag, vi modtager din pakke. Refundering af dine penge tager 3-5 dage fra den dag, vi behandler din returnering.

Så længe din vare er returneret inden for 14 dage, tilbyder Larimar Copenhagen ombytning af din vare.

For at tilbyde den hurtigste service og levering, bruger vi automatiserede processer. Derfor kan vi desværre ikke ændre i din ordre. Vi beklager ulejligheden.

En ordre kan annulleres, hvis den er under behandling. Ordrer som er modtaget og behandlet på vores lager, kan desværre ikke annulleres. Vi beklager ulejligheden. Hvis du ønsker at annullere en ordre under behandling kontakt venligst kundeservice på +45 28497139.

Af sikkerhedsmæssige hensyn kan vi desværre ikke tilbyde at omdirigere din pakke til en anden adresse. Hvis vores fragtmand ikke kan levere pakken på adressen, som du har opgivet, vil pakken blive returneret til vores lager og behandlet som en returvare.

Skulle det usandsynlige ske, at du modtager en forkert eller ødelagt vare, kontakt da venligst kundeservice på +45 28497139 eller info@larimarcopenhagen.com

Larimar Copenhagen accepterer Paypal. Vi accepterer ikke kontakter, checks eller kontakt betaling ved modtagelse.

Pengene vil blive trukket fra dit betalingskort, når din pakke er sendt fra lageret.

Du kan desværre kun bestille via webshoppen på nuværende tidspunkt

Larimar Copenhagen er forpligtet til at respektere dine private rettigheder som kunde og som besøgende i vores webshop. Vi tager disse forhold meget alvorligt.

Du kan ringe til vores kundeservice på  +45 28497139
Mandag – torsdag: 9 – 10

Tak for dit besøg.

Close Menu
×
×

Cart